Rabo Clubkascampagne

Posted on 17 mrt, 2019

 

Rabo Clubkas Campagne. Jouw stem is geld waard!

Rabobank Twente Oost draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabo Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Twente Oost stelt € 150.000,- beschikbaar! Ook Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel  doet mee aan de Rabo Clubkas Campagne!

Van dinsdag 19 maart tot en met zondag 7 april mogen klanten van Rabobank Twente Oost drie stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 150.000,- te delen door het totaal aantal uitgebrachte stemmen. Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel  ontvangt het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

Het is voor Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel  belangrijk om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor  ontwikkeling lesmateriaal m.b.t. educatie en informatie over midwinterhoornblazen en het op traditionele wijze bouwen van de hoorn. Dit voor basisschool en onderbouw voortgezet onderwijs.

Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel  tijdens de Rabo Clubkas Campagne van Rabobank Twente Oost.

Kijk voor meer info over de Rabo Clubkas Campagne op  www.rabobank.nl/twenteoost of breng meteen hier je stem uit. (tussen 19 maart en 7 april)

Bedankt voor jouw steun!

Namens het bestuur van de Stichting Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel