Prachtig Midwinterhoorn Blaastreffen bij de Zwieseborg

Posted on 30 dec, 2015

Blaastreffen-1

Op  28 december organiseerde stichting Midwinterhoorn Blazers Hardenberg en omstreken  voor de 2e keer het Midwinterhoorn Blaastreffen 2015 in samenwerking met Stad Hardenberg Promotie.

Een kleine 60 blazers uit alle windstreken van het land kwamen naar zorglandgoed De Zwieseborg om de midwinterhoorn tonen zo goed mogelijk te laten horen. Het doel van dit blaastreffen is het onderling kennis maken met elkaar als blazers, met elkaars manier van blazen en natuurlijk om de geschiedenis van de midwinterhoorn en om deze schitterende traditie in stand te houden.

Om 16.30 uur werd het blaastreffen feestelijk afgesloten door het uitreiken van de prijzen, dit maal voor het eerst de wisseltrofeeën van de organiserende blaasgroepen uit Dalfsen, Zuidwolde en Hardenberg.

Jan en Jan BlaastreffenVolgens de jury was het een heel mooi concours, onder ideale omstandigheden verspeeld. Alle deelnemers hadden het goed naar de zin op de terreinen van De Zwieseborg, een ideale accommodatie voor dit treffen.

De Mirrewinterhoornbloazers Ol’nzel waren vertegenwoordigd door Jan van Dijk en Jan Hilt. Beide blazers kregen een mooie waardering van de jury en eindigden resp. op de ex aequo 10e en 14e plaats.

Fotoalbum Blaastreffen 2015    De Uitslag