Langs de route waren voortdurend de klanken van de midwinterhoornblazers te horen

Posted on 16 dec, 2015

brummen

Vanaf 9.30 – 15.00 uur hebben zeven blazers van de De Stichting Mirrewinterhoornbloazers aangevuld met 2 blazers uit Twello in drie groepen langs de route van de Midwinterhoornwandeling gestaan. Op een bijna lenteachtige dag een leuke ervaring.

BRUMMEN – De organisatoren van de 5e editie van de Midwinterwandeling in Brummen kunnen kijken op een zeer geslaagde dag. Ongeveer 850 wandelaars uit het hele land waren naar Brummen gekomen en werden bij de start niet alleen op een heerlijk zonnetje getrakteerd, maar ook op een verrassend laagje (kunst)sneeuw. Groot en klein bewonderde de kunst langs het begin van de route en voor de kinderen was het spannend om elke keer weer op zoek te gaan naar de volgende kabouter.
Op de twee rustpunten was het heerlijk toeven bij een brandend vuurtje waarop marshmallows konden worden geroosterd, met een glaasje glühwein, of genietend van de verhalenverteller of een muzikaal combo. Langs de route waren voortdurend ook de klanken te horen van de midwinterhoornblazers, waardoor dit evenement, dat meer is dan een wandeling, een leuke traditie is geworden in Brummen.